Väddö Båtcenter AB


HITTA DIN BÅT HOS OSS


Vi har ett stort utbud av båtar från Terhi, Faster, Silver och Kimple.


Terhi


Finska Terhi-båtar tillverkas av hållbart och slätt, slagtåligt och väderbeständigt ABS-plast. Tomrummet mellan de två vakuumformade yttre skroven fylls med ett polyuretanskum som inte tar åt sig vatten och som fäster sig mot inre och yttre skrovet. Skummet förstärker båtens konstruktion och fungerar som flytkraft, samtidigt som det dämpar skrovljud och gör båten praktiskt taget osänkbar.


Terhi-båtarna är kända för att vara långlivade och lättskötta båtar med högklassig finish. Modellprogrammet består av rodd-, motor- och elbåtar.

Faster


Varje båt är ett välgjort finskt hantverk, ingen massprodukt. Den är som bäst hemma i de varierande nordiska väderförhållandena, vid våra steniga stränder och grunda vatten.


Med en Faster kommer du alltid fram, oberoende av väder och typ av strand.


Faster är robustare byggt av specialstarkt, obehandlat marinaluminium. Den är helt vattentät med fogar som är svetsade för hand och den har tjockare sidoplåtar än andra aluminiumbåtar.

Silver


De första Silver-båtarna såg dagsljuset redan i början på 1990-talet, då fem ambitiösa män bestämde sig för att börja tillverka hållbara, praktiska, trygga och designmässigt tilltalande motorbåtar speciellt lämpade för Nordeuropas krävande förhållanden.


Silver-båtarna är mångsidiga och passar både till stugfolk, nöjesåkare och fritidsfiskare. Båtarna har designats och tillverkats med slutkunden i fokus och vi strävar efter att vara den som hjälper dig att realisera dina drömmar - oberoende av vad du väljer att använda din båt till.

Kimple


Alla Kimples båtar har planande skrov som gör båtarna lättdrivna och stabila.


Då båtarna är helsvetsade är skrovet alltid anpassat efter båtens längd. Du kan därmed vara säker på att vilken Kimple du än väljer så har du den absolut stabilaste båten. Skrovet är gjord för bästa stabilitet och inte vad en maskin klarar att pressa för vinklar.


Samtliga fabriksmonterade grabbräcken och styrpulpeter är självklart även helsvetsade. Inga popnitar eller skruvar som släpper efter användande.