Väddö Båtcenter AB


VI HJÄLPER DIG VÄLJA MOTOR


Hos oss hittar ni utombordare från Tohatsu, Honda och ePropulsion.


Tohatsu


Oavsett hur ditt båtliv ser ut så vill du antagligen ha en driftsäker, lättstartad, bensinsnål och hållbar motor. Då bör du titta närmare på Tohatsu – en av världens största tillverkare av kvalitetsmotorer för vattenupplevelser i både insjö och hav.


Tohatsu är världens näst största producent av utombordsmotorer. De har modeller som passar minsta lilla insjöbåt till rejäla båtar för tuffa uppdrag till havs. Visste du att Tohatsu sedan 1956 har tillverkat några av marknadens absolut mest solida och pålitliga båtmotorer?


Honda


Över 50 års erfarenhet
Det är över ett halvt sekel av innovation, testning och förfining för att göra vår marinteknologi till det allra bästa den kan bli.


Beprövat och testat
Öppet vatten är en av de tuffaste miljöerna på vår planet. Därför är våra teknologier och innovationer beprövade och testade enligt högsta standard.


I framkant av innovationen
Vi tänjer hela tiden på gränserna för vad som är möjligt för att ge dig mer. Ökad prestanda, ökad bränsleeffektivitet, ökad kontroll.

ePropulsion


En av världens största tillverkare.


ePropulsion är ett ungt företag grundat av fyra passionerade ingenjörer med missionen att utveckla och förbättra elektriska båtmotorer. Det har präglat hela företagskulturen sedan dess. Nu har ePropulsion vuxit till en av världens största tillverkare och snabbt blivit en utmanare till de etablerade tillverkarna. ePropulsion har gjort båtlivet enklare, behagligare och renare för båtfolk över hela världen.